Home | Webstore
Latest News: OOTP Hotfix 21.1.33 - OOTP 21 Available - FHM 6 Available

OOTP Baseball 21 Available Now!

  

Go Back   OOTP Developments Forums > Out of the Park Baseball 19 > OOTP 19 - General Discussions

OOTP 19 - General Discussions Everything about the 2018 version of Out of the Park Baseball - officially licensed by MLB.com and the MLBPA.

Reply
 
Thread Tools
Old 06-07-2018, 03:25 PM   #1
Hrycaj
All Star Reserve
 
Hrycaj's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 820
Thanks: 562
Thanked 420x in 230 posts
Another tech question

I notice that some people are able to put a logo up and once you click it it takes them to a specific game screen. Guys do it all the time to show the reports when recruiting for an online league. How is that done? I created a game, went to the team page, picked one of the many and went with the option to open in a new tab. I thought I could just copy/paste the link and I would be good. Doesn't work. What am I doing wrong? Thanks for any guidance.
__________________
Click on my signature to read "A Baseball Story". A fictional dynasty report about the great game of baseball.

Hrycaj is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2018, 10:12 AM   #2
eriqjaffe
Hall Of Famer
 
eriqjaffe's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Under The Christmas Fish
Posts: 6,860
Thanks: 360
Thanked 3,470x in 1,088 posts
Quote:
Originally Posted by Hrycaj View Post
I notice that some people are able to put a logo up and once you click it it takes them to a specific game screen. Guys do it all the time to show the reports when recruiting for an online league. How is that done? I created a game, went to the team page, picked one of the many and went with the option to open in a new tab. I thought I could just copy/paste the link and I would be good. Doesn't work. What am I doing wrong? Thanks for any guidance.
If I'm understanding what you're asking, you're looking to do an image link from inside the forum? If so, it's pretty simple:

Code:
(url=http://www.path.to.the.page)(img)http://path.to.the.image(/img)(/url)
Note that I had to replace the square brackets [ ] with parenthesis ( ) to get it to show up in that code block.

So, for example, this link:



Is done like this (same note about the parenthesis as above):

Code:
(url=http://www.otbaonline.com/OTBA/otbareports/news/html/teams/team_21.html)(img)http://www.otbaonline.com/OTBA/otbareports/news/html/images/team_logos/cheddar_bay_biscuits.png(/img)(/url)
__________________
eriqjaffe is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2018, 02:05 PM   #3
Hrycaj
All Star Reserve
 
Hrycaj's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 820
Thanks: 562
Thanked 420x in 230 posts
I want to do an image link to inside my solo game. Just like you have it. I clicked your image and it took me to a game page. Though, the more I think about it I may need to have my game on some type of game hosting service to do it. I am going to give your method a shot though. Thanks!
__________________
Click on my signature to read "A Baseball Story". A fictional dynasty report about the great game of baseball.


Last edited by Hrycaj; 06-08-2018 at 02:14 PM.
Hrycaj is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2018, 05:10 PM   #4
eriqjaffe
Hall Of Famer
 
eriqjaffe's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Under The Christmas Fish
Posts: 6,860
Thanks: 360
Thanked 3,470x in 1,088 posts
Quote:
Originally Posted by Hrycaj View Post
I want to do an image link to inside my solo game. Just like you have it. I clicked your image and it took me to a game page. Though, the more I think about it I may need to have my game on some type of game hosting service to do it. I am going to give your method a shot though. Thanks!
Ah, yeah, you can't link to things that are just stored on your computer. Same goes for the images.
__________________
eriqjaffe is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2018, 05:13 PM   #5
stealofhome
Hall Of Famer
 
stealofhome's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,279
Blog Entries: 1
Thanks: 130
Thanked 513x in 383 posts
Quote:
Originally Posted by eriqjaffe View Post
Ah, yeah, you can't link to things that are just stored on your computer. Same goes for the images.
Is there a way to host an individual league online like you have with the multiplayer?
stealofhome is online now   Reply With Quote
Old 06-08-2018, 05:19 PM   #6
eriqjaffe
Hall Of Famer
 
eriqjaffe's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Under The Christmas Fish
Posts: 6,860
Thanks: 360
Thanked 3,470x in 1,088 posts
I'm not sure off-hand what HTML you can generate in a solo league, but you can always enable online league mode and then generate the HTML reports. The league should still function the same way, aside from having to choose a manager when you open it up..
__________________
eriqjaffe is offline   Reply With Quote
Thank you for this post:
stealofhome (06-08-2018)
Old 06-12-2018, 12:34 AM   #7
stealofhome
Hall Of Famer
 
stealofhome's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,279
Blog Entries: 1
Thanks: 130
Thanked 513x in 383 posts
Is there any way to edit text so that it shows as strike through on the forums? I'd like to edit posts but show the old stuff as struck out.
stealofhome is online now   Reply With Quote
Old 06-12-2018, 02:26 PM   #8
guamyank
Minors (Triple A)
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 297
Thanks: 42
Thanked 24x in 20 posts
You should be able to use the code "[s]>{param}[/s]"

Let's test it: [S]
HTML Code:
<s>stuff that aint valid anymore</s>

Ok, disregard...guess I don't know what I'm doing.

I think it has to be added by the administrators maybe. Ya, HTML code is off, so you have to use BB Code..and if you click on BB Code in the posting rules, on the bottom left of screen, it shows you all the allowed bb codes.

Last edited by guamyank; 06-12-2018 at 02:36 PM.
guamyank is offline   Reply With Quote
Thank you for this post:
stealofhome (06-12-2018)
Old 06-12-2018, 02:39 PM   #9
stealofhome
Hall Of Famer
 
stealofhome's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,279
Blog Entries: 1
Thanks: 130
Thanked 513x in 383 posts
Quote:
Originally Posted by guamyank View Post
You should be able to use the code "[s]>{param}[/s]"

Let's test it: [S]
HTML Code:
<s>stuff that aint valid anymore</s>

Ok, disregard...guess I don't know what I'm doing.

I think it has to be added by the administrators maybe. Ya, HTML code is off, so you have to use BB Code..and if you click on BB Code in the posting rules, on the bottom left of screen, it shows you all the allowed bb codes.
Thanks, I was messing around with some of those codes and had the same issue. Wonder how easy it is for an admin to allow it?
stealofhome is online now   Reply With Quote
Old 06-12-2018, 08:28 PM   #10
guamyank
Minors (Triple A)
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 297
Thanks: 42
Thanked 24x in 20 posts
Probably very easy...you'd just have to convince them there's a need for it.
guamyank is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:08 AM.

 

Major League and Minor League Baseball trademarks and copyrights are used with permission of Major League Baseball. Visit MLB.com and MiLB.com.

Officially Licensed Product – MLB Players, Inc.

Out of the Park Baseball is a registered trademark of Out of the Park Developments GmbH & Co. KG

Google Play is a trademark of Google Inc.

Apple, iPhone, iPod touch and iPad are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.

COPYRIGHT © 2020 OUT OF THE PARK DEVELOPMENTS. ALL RIGHTS RESERVED.

 

Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © 2020 Out of the Park Developments