Home | Webstore
Latest News: OOTP Update 20.6 - OOTP 20 Available - FHM 5 Available

  

Go Back   OOTP Developments Forums > Out of the Park Baseball 20 > OOTP 20 - General Discussions

OOTP 20 - General Discussions Everything about the newest version of Out of the Park Baseball - officially licensed by MLB.com and the MLBPA.

Reply
 
Thread Tools
Old 05-17-2019, 12:00 AM   #41
oriole^
Minors (Single A)
 
oriole^'s Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 74
Thanks: 25
Thanked 43x in 31 posts
Network engineer, here. Can report same behavior - missing graphics and some resultant formatting problems. Lots of alt text. Using Firefox 66.0.5 (64-bit) on Win 10. Location is central Maryland, using Comcast ISP. Time is now 0353Z on 17May2019. This looks very much like a misrouted connection on the backend; I'm seeing multiple failed attempts to connect to a graphics server on the cdn77.org domain, as was reported earlier on the thread. Since it is roughly geographically isolated, it is possible that one of the servers within that domain isn't participating in the array, or there's a similar load balancer issue...generally, a topological issue which is only being encountered by certain incoming requests. To translate that to layman's terms, there's a problem within OOTP's forum hosting space, it isn't working right, and they'll have to fix it. I don't think there is any malware associated with this. There might be a coincidental or uncovered infection going on if your anti-malware software is detecting something. Always better to be safe rather than sorry when it comes to personal computer security.
__________________



"Don't worry about it, fellas. I'm an old Oriole. I'm too tough to die."
Wilbert Robinson, Hall of Fame
oriole^ is offline   Reply With Quote
5 thanks for this post:
BIG17EASY (05-17-2019), BoofBonser26 (05-17-2019), bosunmate (05-17-2019), Cap (05-17-2019), Eugene Church (05-17-2019)
Old 05-17-2019, 12:07 AM   #42
oriole^
Minors (Single A)
 
oriole^'s Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 74
Thanks: 25
Thanked 43x in 31 posts
Also looks like the message composer (/board/newreply.php?...) isn't able to format properly for me. I'm unable to use any text formatting on the UI.[P] Trying this one manually to see if it will work.
__________________



"Don't worry about it, fellas. I'm an old Oriole. I'm too tough to die."
Wilbert Robinson, Hall of Fame
oriole^ is offline   Reply With Quote
Thank you for this post:
Eugene Church (05-17-2019)
Old 05-17-2019, 01:24 AM   #43
Andreas Raht
Administrator
 
Andreas Raht's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Hollern/Stade/Germany
Posts: 8,837
Thanks: 857
Thanked 4,832x in 1,562 posts
As mentioned above, CDN77 is our Content Delivery Network (CDN) provider. They are great guys providing a great service. They just host our files on a server near to your place
If the files download slowly for some users and not for others, there must be a problem with one of their server locations. Very likely a network/internet problem. All of their customers would see this problem and their monitoring tools would report it as well. Hence, usually it's fixed after some hours.

I checked their status page and everthing seems to be fine now. Do you still see problems? Please hit the refresh key (F5 and also Ctrl+F5) in your browser.
Andreas Raht is offline   Reply With Quote
4 thanks for this post:
Eugene Church (05-17-2019), Lukas Berger (05-17-2019), Markus Heinsohn (05-17-2019), oriole^ (05-18-2019)
Old 05-17-2019, 04:18 AM   #44
waittilnextyear
All Star Reserve
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 674
Thanks: 707
Thanked 665x in 316 posts
The OOTP website here has been messed up for about 2 days now for me. I'm using Chrome browser on a PC and running Windows 10. Everything is up to date and other websites are working just fine.

I can't upload a pic of what the site looks like using the formatting/attachment controls because none of that is working, but here is a link to an image hosting site that shows what I'm experiencing...


__________________
waittilnextyear is offline   Reply With Quote
Thank you for this post:
Eugene Church (05-17-2019)
Old 05-17-2019, 05:02 AM   #45
zappa1
All Star Reserve
 
zappa1's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 919
Thanks: 1,557
Thanked 476x in 251 posts
I have windows 10 with the Edge browser and I too, just had a windows update. This jumbled mess has happened before. After a bit, it gets fixed. This time, however, it's like 2 days of this now. All selections for things like "thanks", "quick reply to this message", "Reply with quote", etc. are all little black squares with an X.
zappa1 is offline   Reply With Quote
Thank you for this post:
Eugene Church (05-17-2019)
Old 05-17-2019, 05:37 AM   #46
Stanley Kuppchaser
All Star Starter
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 1,145
Thanks: 1,965
Thanked 873x in 480 posts
Windows 10, Firefox, Chrome and Edge on three different computers, same problem. Phone and tablet seem to be okay, so I doubt it could be my provider. OOTP sites are the only thing not working. In Pennsylvania, Verizon is ISP.

Last edited by Stanley Kuppchaser; 05-17-2019 at 05:38 AM.
Stanley Kuppchaser is offline   Reply With Quote
Thank you for this post:
Eugene Church (05-17-2019)
Old 05-17-2019, 08:02 AM   #47
bosunmate
All Star Starter
 
bosunmate's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Canada
Posts: 1,314
Thanks: 633
Thanked 172x in 70 posts
I am also having problems with only OOTP site, no graphics and slow using internet explorer and windows 10.
bosunmate is offline   Reply With Quote
Thank you for this post:
Eugene Church (05-17-2019)
Old 05-17-2019, 08:56 AM   #48
BIG17EASY
Hall Of Famer
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2,655
Thanks: 1,755
Thanked 1,572x in 862 posts
Quote:
Originally Posted by waittilnextyear View Post
The OOTP website here has been messed up for about 2 days now for me. I'm using Chrome browser on a PC and running Windows 10. Everything is up to date and other websites are working just fine.

I can't upload a pic of what the site looks like using the formatting/attachment controls because none of that is working, but here is a link to an image hosting site that shows what I'm experiencing...


I did get this ONCE last night on my Macbook Air at home, but I chalked it up to my internet service, as sometimes it's randomly slow and I just have to reboot the router. I was on the forums for a good 30 minutes last night and it only happened once. Still hasn't happened on my work laptop running Windows 10.
BIG17EASY is offline   Reply With Quote
Thank you for this post:
Eugene Church (05-17-2019)
Old 05-17-2019, 09:35 AM   #49
Yarideki
Minors (Double A)
 
Yarideki's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 105
Thanks: 88
Thanked 36x in 26 posts
For what it's worth, I can also report the same issue as other users on my desktop but not on my iphone (cellular only, no wifi). When I attempt to use wifi, I get the same result as other users reporting no graphics. For whatever reason, my cellular data works perfectly fine on this website. The wifi network connection is the same as used by my desktop.

I report no issues with OOTP the game, only the website.
__________________
~Yari | EN/FR
Yarideki is offline   Reply With Quote
Thank you for this post:
Eugene Church (05-17-2019)
Old 05-17-2019, 09:37 AM   #50
x McLovin x
Minors (Single A)
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 97
Thanks: 22
Thanked 15x in 11 posts
Quote:
Originally Posted by waittilnextyear View Post
The OOTP website here has been messed up for about 2 days now for me. I'm using Chrome browser on a PC and running Windows 10. Everything is up to date and other websites are working just fine.

I can't upload a pic of what the site looks like using the formatting/attachment controls because none of that is working, but here is a link to an image hosting site that shows what I'm experiencing...


I'm experiencing the same speed/graphics issues mentioned in this thread for about 2 days now. I'm seeing the same exact broken images as in this picture as well. In NY, using an HP, Windows 10, Spectrum ISP.

Last edited by x McLovin x; 05-17-2019 at 09:41 AM.
x McLovin x is offline   Reply With Quote
Thank you for this post:
Eugene Church (05-17-2019)
Old 05-17-2019, 09:49 AM   #51
SxSnts9
Minors (Double A)
 
Join Date: May 2016
Location: Pennsylvania
Posts: 154
Thanks: 37
Thanked 53x in 37 posts
The forums look very weird for me as well...plus the graphics in certain areas aren't showing up. Only this site. Everything else seems to work fine.
__________________
"They let me down real easy when they cut me. I showed up at the stadium and was told that visitors aren't allowed in the clubhouse." - Bob Uecker
SxSnts9 is offline   Reply With Quote
Thank you for this post:
Eugene Church (05-17-2019)
Old 05-17-2019, 12:05 PM   #52
bailey
All Star Starter
 
bailey's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,155
Thanks: 100
Thanked 493x in 278 posts
I cannot log in at all with Windows Edge 18+. Chrome, I can log on but is slow and wonky, I cannot post links or images. Two days now, (Ohio)
__________________
bailey is offline   Reply With Quote
Thank you for this post:
Eugene Church (05-17-2019)
Old 05-17-2019, 12:18 PM   #53
BIG17EASY
Hall Of Famer
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2,655
Thanks: 1,755
Thanked 1,572x in 862 posts
I am now seeing the issue on my work laptop (Windows 10, Chrome).
BIG17EASY is offline   Reply With Quote
Thank you for this post:
Eugene Church (05-17-2019)
Old 05-17-2019, 12:21 PM   #54
Rizon
Hall Of Famer
 
Rizon's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: SF Area, California Total Posts: 531,300
Posts: 2,258
Thanks: 274
Thanked 268x in 156 posts
No issue here recently on Win7/Chrome on both forums and main site.
__________________
JML MILKSHAKES
Rizon is offline   Reply With Quote
Thank you for this post:
Eugene Church (05-17-2019)
Old 05-17-2019, 12:27 PM   #55
byzeil
All Star Starter
 
byzeil's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: NJ, US
Posts: 1,584
Thanks: 2,347
Thanked 812x in 468 posts
I logged into the forums and it seemed to me fixed but then I went to check if I could post an attachment and before I could do the test the graphics all went south and the problem is still there. So not fixed from my view.

Edit: Things do seem to be better/different. In the editor or post things seem OK until I go to "Go advanced" for editing or posting then things go south.
__________________
Commissioner(2013-) of the Moneyball Union(tMBU, online league) in our 71st season (est RL 2004)

Last edited by byzeil; 05-17-2019 at 12:32 PM.
byzeil is offline   Reply With Quote
Thank you for this post:
Eugene Church (05-17-2019)
Old 05-17-2019, 12:30 PM   #56
byzeil
All Star Starter
 
byzeil's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: NJ, US
Posts: 1,584
Thanks: 2,347
Thanked 812x in 468 posts
Quote:
Originally Posted by Andreas Raht View Post
As mentioned above, CDN77 is our Content Delivery Network (CDN) provider. They are great guys providing a great service. They just host our files on a server near to your place
If the files download slowly for some users and not for others, there must be a problem with one of their server locations. Very likely a network/internet problem. All of their customers would see this problem and their monitoring tools would report it as well. Hence, usually it's fixed after some hours.

I checked their status page and everthing seems to be fine now. Do you still see problems? Please hit the refresh key (F5 and also Ctrl+F5) in your browser.
Not questioning whether they are great guys or not just reporting a problem that I am still seeing.

I'd gladly post a screenshot if I could but the forums won't work so that I can attach a file.
__________________
Commissioner(2013-) of the Moneyball Union(tMBU, online league) in our 71st season (est RL 2004)
byzeil is offline   Reply With Quote
Thank you for this post:
Eugene Church (05-17-2019)
Old 05-17-2019, 02:35 PM   #57
Spritze
OOTP Historical Czar
 
Spritze's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Bothell Wa
Posts: 7,201
Thanks: 322
Thanked 3,240x in 1,908 posts
for the last week or so the forum website goes dead a few times a day. no response.
I don't try to get on real often so that is GoT quantities of death. no other web site I go to is affected, they all work,

probably you just have so many users the traffic is astronomical?
__________________
It's madness, madness, I tell you! For the love of God, don't do it!
Spritze is offline   Reply With Quote
Thank you for this post:
Eugene Church (05-17-2019)
Old 05-17-2019, 02:55 PM   #58
T.J. Lauerman
Baseball Community Manager
 
T.J. Lauerman's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: New Jersey
Posts: 143
Thanks: 156
Thanked 399x in 78 posts
Has anyone that been having issues noticed if it's gotten any better?

It seems to be working better on my laptop, but not on my phone.

Also, if you're still having issues, where are you located?

From what I've seen, the majority of the issues have been popping up in the the eastern US, specifically PA and NJ.
__________________
Head of Community for Out of the Park Developments.

Out of the Park Baseball 19 is available on our Webstore, Steam, Origin and Amazon .

Follow us on Twitter / Facebook / Twitch / YouTube.

Check out the video archives of my Acuña Matata Braves and ShoTime Angels franchises.

T.J. Lauerman is offline   Reply With Quote
Thank you for this post:
Eugene Church (05-17-2019)
Old 05-17-2019, 02:55 PM   #59
BMW
All Star Starter
 
BMW's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: New Jersey
Posts: 1,730
Thanks: 170
Thanked 665x in 297 posts
Quote:
Originally Posted by Spritze View Post
for the last week or so the forum website goes dead a few times a day. no response.
I don't try to get on real often so that is GoT quantities of death. no other web site I go to is affected, they all work,

probably you just have so many users the traffic is astronomical?
This is different. I think those could be related to PT simming. It looks like this issue is resolved now though.
__________________
BMW is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2019, 03:29 PM   #60
Déjà Bru
Hall Of Famer
 
Déjà Bru's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 7,041
Blog Entries: 4
Thanks: 1,471
Thanked 3,782x in 2,145 posts
Quote:
Originally Posted by T.J. Lauerman View Post
Has anyone that been having issues noticed if it's gotten any better?

It seems to be working better on my laptop, but not on my phone.

Also, if you're still having issues, where are you located?

From what I've seen, the majority of the issues have been popping up in the the eastern US, specifically PA and NJ.
It looks like it's back to normal now, maybe just a trifle slow. All icons are back as well as smilies:

and I can attach an image:
Attached Images
Image 
__________________

- Bru


Déjà Bru is offline   Reply With Quote
Thank you for this post:
Eugene Church (05-17-2019)
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:39 PM.

 

Major League Baseball trademarks and copyrights are used with permission of MLB Advanced Media, L.P. Minor League Baseball trademarks and copyrights are used with the permission of Minor League Baseball. All rights reserved.

The Major League Baseball Players Association (www.MLBPLAYERS.com ) is the collective bargaining representative for all professional baseball players of the thirty Major League Baseball teams and serves as the exclusive group licensing agent for commercial and licensing activities involving active Major League baseball players. On behalf of its members, it operates the Players Choice licensing program and the Players Choice Awards, which benefit the needy through the Major League Baseball Players Trust, a charitable foundation established and run entirely by Major League baseball players. Follow: @MLB_Players; @MLBPAClubhouse; @MLBPlayersTrust

Out of the Park Baseball is a registered trademark of Out of the Park Developments GmbH & Co. KG

Google Play is a trademark of Google Inc.

Apple, iPhone, iPod touch and iPad are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.

COPYRIGHT © 2017 OUT OF THE PARK DEVELOPMENTS. ALL RIGHTS RESERVED.

 

Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © 2018 Out of the Park Developments